Anlık Bildirim

BlackBerry Z10 ilk parti satışları beklentilerin üzerine çıkabilir

BlackBerry Z10 ilk parti satışları beklentilerin üzerine çıkabilir

BlackBerry firmasının geçen hafta resmi olarak lansmanını yaptığı BlackBerry 10 işletim sistemini taşıyan ilk modellerden olacak Z10, bu aydan itibaren global olarak raflarda boy göstermeye başladı. İlk cihazların satış rakamları işletim sisteminin ve dolayısı ile firmanın geleceği hakkında net öngörülere imkan tanıyacakken, gelen ilk izlenimler modelin olumlu karşılandığını gösteriyor.

İngiltere'de analizlere göre ön siparişlerde cihazın iyi bir başlangıç yaptığı görülüyor. Modelin satışa çıkacağı perakendecilerde özellikle beyaz renkli Z10 versiyonunun önsiparişlerde tükenmek üzere olduğu ve siyah renkli versiyonun da sınırlı sayıda stoğa sahip olduğu rapor ediliyor. O2, Vodafone, Orange ve EE operatörlerinde stoklar tükenmek üzere. Uzmanlar ilk parti ürünlerin yüzbinlerce satış yapabileceğini tahmin ediyor. Kanada ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde de ön siparişler oldukça fazla sayıda. 

İngiltere, BlackBerry cihazları için önemli bir pazar olduğundan dolayı buradaki benimsenme oranları firmayı cesaretlendirecektir. Mart ayında ABD pazarına da çıkacak olan Z10 modelinin burada da aynı ilgiyi görmesi, milyonluk satış rakamlarının kolayca geçilmesi anlamına gelecektir.

BlackBerry sözcüsü Amy Jones da ilk sevkiyatların oldukça cesaretlendirici olduğunu ve ürünün kısa sürede satışa başlamasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi. Ülkemizde de bu aydan itibaren BlackBerry Z10 satışına başlanacak. Modelin yurtdışı fiyatı 1300TL seviyelerinde. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1487 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
blackberry 10
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim