Anlık Bildirim

Bu da kızıl ötesi saç kurutma makinesi

Hem kablosuz olan hem de kızıl ötesi ısıtma ile saçınızı kurutan Volo Go, fuarın dikkat çekici ürünleri arasında yer alıyor. Volo Go özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Genelde hava tabanlı ısıtma ve soğutma sistemlerinde en yenilikçi marka Dyson olarak bilinir. CES 2019 fuarına gelen Volo girişimi ise saç kurutma alanında yeni bir devrime imza atmak üzere.

Volo Go özellikleri ve fiyatı

Volo Go saç kurutma makinası rakiplerinin aksine herhangi bir hava üfleme mekanizması kullanmıyor. Bunun yerine kızıl ötesi lambalar ve radyant ısıtma denilen bir teknoloji ile saç kurutuluyor. Yani temel anlamda kışın kullandığımız kızıl ötesi UFO ısıtıcılar ile benzer bir özellik.

İlk incelemelerde Volo Go modelinin Dyson Supersonic kurutucusuna göre daha kısa sürelerde saçı kuruttuğu ifade ediliyor. Ayrıca kurutucunun kendisi de rakipleri gibi çok fazla ısınmıyor.

Dahili bir bataryaya sahip olan Volo Go, üst seviye sıcaklık ayarında 13 dakika, orta seviye ayarda da 24 dakika çalışabiliyor. Firma her halükârda tek şarjda saçınızı kurutabileceğinizi ifade ediyor.

Volo Go saç kurutma makinesi Kickstarter üzerinde 399$ bağış etiketi ile kampanyaya başladı. Dağıtım yaz aylarında yapılacak. Kampanyaya katılanlara 40$ değerinde süper emici mikro fiber havlu da hediye edilecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8294 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ces2019, volo go ve Ev Elektroniği
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim