Anlık Bildirim

Büyük ekranlı Apple Watch Series 4 işte böyle görünecek

Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin önceki modellerden daha büyük bir ekranla gelmesi bekleniyor. Ben Geskin tarafından yayınlanan görseller Apple Watch Series 4'ün nasıl görüneceğini ortaya koydu.
Apple'ın bir sonraki akıllı saatinin mevcut modellere kıyasla oldukça büyük bir ekranla gelmesi bekleniyor. Artık yeni Apple Watch'un nasıl görüneceği hakkında bir fikrimiz var. Tasarımcı Ben Geskin (@VenyaGeskin1) internete sızdırılan bilgileri temel alarak Cupertinolu şirketin yeni akıllı saatinin render görsellerini hazırladı.
Apple Watch Series 4'ün nasıl görüneceğini ortaya koymak için tasarlanan görseller aynı zamanda saati önceki nesillerle karşılaştırmamıza da olanak sağlıyor. Apple Watch'ın yıllardır karşı karşıya kaldığı eleştirilerden biri, saat yüzünün etrafındaki kayda değer siyah çerçeveydi. Geskin'in görüntüleri doğruysa, bu durum tarih olacak.

Apple Watch Series 4 ne zaman çıkacak?

Daha önceki söylentilerde yeni saatin dokunmaya duyarlı tuşlara sahip olacağı ve bu tuşların dokunsal geri bildirim verebileceği belirtilmişti ancak bu Geskin'in tasarımlarında pek belli olmuyor. Apple Watch Series 4 muhtemelen Eylül ayında yeni iPhone serisi ile birlikte tanıtılacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7841 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı saat, render ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim