Anlık Bildirim

CES 2012 : WikiPad firması dünyanın ilk analog kontrol eklenmiş gözlüksüz 3D ekranlı tabletini sunar


CES fuarında Android 4.0 yüklü farklı tabletlerin yanında oyunseverlere hitap edecek modeller de ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. ABD'li WikiPad firması da 3D içerikleri gözlüksüz olarak sunabilen yeni tabletini fuarda tanıttı.

Firma WikiPad'in analog oyun kontrolü eklenmiş dünyanın ilk gözlüksüz 3D ekran sunan ICS tableti olduğunu duyurdu. Analog kontrol istendiğinde tabletten ayrılabiliyor ve dokunmatik ekran üzerinden oyunlar oynanabiliyor. Ayrılabilir analog oyun kontrolünün patenti firmanın kendisine ait.

Firma tabletin 8 inç boyutlarında 1080p çözünürlüğünde gözlüksüz 3D ekrana sahip olduğunu belirtiyor. 1080p formatında 2D ve 3D tüm video formatları oynatılabiliyor. Tablette 8GB depolama kapasitesi microSD ile 64GB'a kadar yükseltilebiliyor. Mini HDMI ve USB 2.0 girişi harici ekipmanlara bağlanabilme konusunda yardımcı oluyor. Ön ve arka kamera, Android 4.0 işletim sistemi, modelin diğer özellikleri arasında.

Cihazın fiyatı henüz açıklanmadı. 2012 yılının bahar aylarında dünya çapında perakende kanalları vasıtasıyla satışa sunulacak. Oyun haricinde eğitime yönelik projelerde de kullanılabileceği belirtiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim