Anlık Bildirim

CES 2014: 3D Systems, gıda baskısı yapabilen üç boyutlu yazıcılarını görücüye çıkarttı


İlk olarak plastik ile başlayan ancak gelişen teknoloji sonrası metal baskıya doğru geçiş yapan üç boyutlu baskı sistemleri, son zamanlarda ise gıda basımı üzerine yoğunlaşmış durumda. İşte bu noktada 3D Systems tarafından hazırlanan ChefJet 3D ve ChefJet 3D Pro, çikolata ile şeker tabanlı baskı yaparak ilginç sonuçlar ortaya koyabiliyor.
3D Systems'in hazırladığı üç boyutlu yazıcılardan, ufak gövdeli model ChefJet 3D renksiz baskı yapabilme yeteneğine sahipken, büyük model ChefJet 3D Pro ise çok renkli baskılar hazırlayabiliyor. Ortak olarak belirlenen modelleri çikolata ya da vanilya, nane, elma, kiraz ve karpuz lezzeti aşılanmış şeker kullanarak basabilen yazıcılar, standart modeller gibi katman katman işleme yapıyorlar. Beraberinde gelen dijital kitap ile kişilerin üst düzey CAD / CAM modelleme bilmesine gerek bırakmayan ChefJet 3D ve ChefJet 3D Pro, 8 x 8 x 6-inç ve 10 x 14 x 8-inç'lik oldukça karmaşık baskılar ortaya çıkartabiliyor.
2014'ün ikinci yarısında satışa sunulacağı belirtilen yazıcılardan ChefJet 3D 5000$, ChefJet 3D Pro ise 10,000$ fiyat etiketlerine sahip olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim