Anlık Bildirim

CES 2015 : Göz takibi yapabilen oyun odaklı akıllı telefonlar W ve W 3D tanıtıldı

CES 2015 : Göz takibi yapabilen oyun odaklı akıllı telefonlar W ve W 3D tanıtıldı

Obox Online adlı Android tabanlı oyun konsolu ile CES 2015 fuarında dikkatleri çeken Snail Games, bu kez göz takibi yapabilen oyun odaklı akıllı telefonları ile yeniden ilgi çekmeyi başardı.

Aslında Xperia Play ile tüketicilerin oyun kontrolcüsü entegre edilmiş mobil cihazlara pek de ilgi göstermediğini görmüştük. Zira dokunmatik ekran kontrolleri haricinde uyumlu harici kontrolcüler beklentileri karşılayabiliyor. Ancak Snail Games bu alanda şansını yeniden denemek istiyor. 

Firmanın tanıttığı W ve W3D adlı modeller dokunmatik ekranın yanında iki analog çubuk, 4 buton ve bir D-Pad'den oluşan bir kontrolcüye sahipler. Modellere 2.2GHz saat hızında çalışan 8 çekirdekli MT6595 yongaseti gücünü veriyor. Cortex-A7 ve Cortex-A17 çekirdeklerine sahip olan yongaseti beraberinde Power VR6 serisi bir grafik birimi ile geliyor ve performans açısından oldukça iddialı. 

Modelde Android 4.4 işletim sistemi, 5.5 inçlik Full HD ekran, 2GB RAM, çift hoparlör, iki microUSB girişi ve 16GB artırılabilir kapasite şeklinde diğer özellikler yer alıyor. W 3D modelinin farkı ise 3 boyut destekli Liquid Crystal panele ve kızılötesi tabanlı göz takip kamerasına sahip olması.

W 3D modeli kızılötesi kamerası ile kullanıcının göz hareketlerini takip ediyor ve panel 3 boyut efektlerini kullanıcının bakış açısına göre ayarlıyor. Cihazda derinlik algısı için herhangi bir ayar tuşu yer almıyor. Aksine geliştiricilerin oyunlarına bu ayarları entegre etmeleri gerekiyor. Modeller ekrandaki oyunu Obox Online üzerinden büyük ekranlara da yansıtabiliyor. 

Snail Games fiyat ve çıkış tarihi ile ilgili bilgi vermiyor ancak modeller piyasaya çıktığında zengin bir oyun kataloğu da özel uygulama mağazasında kullanıcıları bekliyor olacak. Firma hali hazırda PC için de oyun geliştiriyor ve TaiChi Panda oyunu W serisine ilk port edilecek oyunlar arasında yer alıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim