Anlık Bildirim

CES 2015 : Mophie iPhone 6 serisi için şarjlı kılıflarını sergiledi

CES 2015 : Mophie iPhone 6 serisi için şarjlı kılıflarını sergiledi

Mobil cihaz aksesuarları alanında lider firmalardan birisi olan Mophie, CES 2015 fuarında Apple'ın iPhone 6 serisi için geliştirdiği dahili batarya entegreli kılıflarını katılımcılara sergiledi. 

Firmanın Juice Pack adını verdiği kılıflar her iki model için de mevcut. Ancak iPhone 6 için iki versiyon, iPhone 6 Plus için tek versiyon mevcut. iPhone 6 ince versiyonu 2750mAh gücünde ek batarya imkanı sağlarken, iPhone 6 kalın versiyonu ise 3300mAh gücünde ek batarya imkanı sağlıyor. iPhone 6 Plus ince kılıfı ise 2600mAh gücünde ek batarya oranına sahip. 

Akıllı şarj devresi her zaman cihazınıza ihtiyacı olan enerjiyi sağlıyor. Ayrıca dahili bataryalar da rakip kılıflara göre daha uzun ömürlü. Kılıfların içerisindeki kauçuk kaplama daha fazla şok emici olduğu için küçük düşmelerde ekstra koruma sağlıyor. 

iPhone 6 için geliştirilen kılıf Juice Pack Air 100$, Juice Pack Plus 120$ şeklinde sıralanırken, iPhone 6 Plus için geliştirilen Juice Pack kılıfı da 100$ fiyat etiketine sahip. Kılıflar ön siparişe başladı ve sevkiyat Şubat ayında gerçekleşecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim