Anlık Bildirim

CES 2015 : Super AMOLED ekranlı Samsung Galaxy E serisi resmiyet kazandı

CES 2015 : Super AMOLED ekranlı Samsung Galaxy E serisi resmiyet kazandı

Bu yıl ki CES 2015 fuarında herhangi bir akıllı telefon tanıtması beklenmeyen Samsung, bir sürpriz yaparak orta seviyeye hitap edecek Galaxy E serisine resmiyet kazandırdı. Serinin öne çıkan özelliği Super AMOLED ekrana sahip olması ve özçekim odaklı kameraları.

Seride iki adet model mevcut. Galaxy E5 serinin alt seviye modeli iken Galaxy E7 ise üst seviye modeli. Samsung işlemci ve ekran çözünürlüğü konusunda net bilgiler vermemiş. Samsung'un akıllı telefonlarında kullandığı tasarım çizgileri de aynen devam ettiriliyor. 

Galaxy E7 modelinde 5.5 inçlik Super AMOLED ekran yer alırken, 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gerekli gücü sağlıyor. 2GB RAM sahibi olan cihaz 16GB artırılabilir hafıza barındırıyor.

Modelin arka kısmında 13MP çözünürlükte LED flaşlı kamera yer alırken, ön kısımda 5MP çözünürlüğünde bir kamera mevcut. Ön kamera ses komutuyla çekim yapma, el hareketiyle çekim yapma ve en iyi yüz şeklinde yazılım özellikleri ile desteklenmiş. Modelde WiFi, USB 2.0, Bluetooth 4.0, Android 4.4 işletim sistemi, 2950mAh gücünde batarya, 7.3mm kalınlık şeklinde diğer özellikler mevcut.

Samsung Galaxy E5 modelinde ise 5 inçlik Super AMOLED ekran bulunuyor. Aynı işlemciden gücünü alan modelde 1.5GB RAM ile yetinilmiş. Dahili kapasite ise 16GB ve artırılabiliyor. Arka tarafta 8MP çözünürlüğünde, ön tarafta 5MP çözünürlüğünde kamera olan model yukarıda saydığımız özçekim odaklı yazılım özellikleri ile desteklenmiş. 

Modelde WiFi, USB 2.0, Bluetooth 4.0, Android 4.4 işletim sistemi, 2400mAh gücünde batarya, 7.3mm kalınlık şeklinde diğer özellikler mevcut. Modellerin fiyatları ve çıkış tarihleri açıklanmadı.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4994 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim