Anlık Bildirim

Casper, oyuncular için Excalibur G600 dizüstü bilgisayarını duyurdu

Yerli üretici Casper’ın yeni dizüstü bilgisayarı Excalibur G600, oyuncuların yanında yüksek performans arayan profesyonelleri de kapsama alanı içerisine alıyor.

Oyuncu donanımlarına artan ilgiyi değerlendirmek amacıyla Excalibur markasını hayata geçiren Casper, seriye en güçlü ikinci modelini ekliyor. Excalibur G600 modeli yeni nesil Nvidia ekran kartları ile en iyi oyun tecrübesini amaçlıyor.

En iyi oyun deneyimi

Seride Excalibur G860 ile hemen hemen benzer özellikler sunan G600 modeli farklı olarak 15.6 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunuyor. Nvidia’nın Pascal tabanlı GeForce 6GB GTX 1060 ekran kartı ile en iyi oyun deneyimini amaçlayan model ayrıca 4GB GeForce GTX 1050 ekran kartı ile de MOBA tarzında oyunlardan hoşlananlara da hitap ediyor.

Intel Core i7-7700HQ işlemcisinden gücünü alan modelde ekran parlaklığı 300 nit olarak belirlenmiş. Böylece çok net ve canlı görüntülerle üst düzey oyun keyfi sunuluyor. Anakart ve ekran kartını ayrı ayrı soğutan Turbo Termal Fan teknolojisi ise performansından hiçbir şekilde ödün vermeden sessiz bir çalışma sağlıyor. Üç adet fan çıkışı sayesinde, sıcak hava dışarı atılıyor ve en zorlu oyunlarda bile en düşük ısı sağlanmış oluyor.

Casper Excalibur G600, ışıklı klavye ve touchpad’i ile etkileyici bir düşük ışıklı ortamlarda kullanım kolaylığı sağlıyor. Aydınlatmalı turkuaz rengi ile karanlık dostu olan, kullanım hissi en rahat şekilde tasarlanan klavye; parmaklara ergonomi hissi veren dokusu ile uzun süre rahat kullanım keyfi yaşatıyor. 3 mm tuş aralığı ve özel olarak tasarlanmış WASD tuşları sayesinde parmaklar klavyeden uzak durmuyor.

Modelin dayanıklı, mat dokulu özel kaplaması; kullanıcının bileklerini rahatsız etmiyor ve uzun saatler gerektiren kullanımlarda konfor sağlıyor. 25.1 mm inceliği ve 2,5 kg ağırlığı sayesinde taşınabilirliği yüksek bir ürün.

Modelde ayrıca Dolby Digital ses sistemi mevcut. Böylece maksimum ses seviyesinde oyun oynarken, film izlerken veya müzik dinlerken ürünün altında bulunan subwoofer, sesteki tüm ayrıntıları duymak isteyen hassas kullanıcıları fazlasıyla tatmin ediyor.

16GB veya 32GB 200MHz DDR RAM ile desteklenne modelde 128GB M2 SSD/ 256GB M2 SSD / 512GB M2 SSD / 1000 GB M2 SSD seçenekleri mevcut. Model 5000TL ile 7000TL arasında değişen konfigürasyon seçeneklerine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2533 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
casper, casper excalibur ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim