Anlık Bildirim

Cem Yılmaz'lı İftarlık Gazoz'un ilk fragmanı yayınlandı

Yüksel Aksu'nun yeni filmi İftarlık Gazoz'dan ilk fragman ve afiş yayınlandı. 1970'li yıllarda Ege'de geçecek olan filmin başrolünde ünlü komedyen Cem Yılmaz yer alıyor.
 Geçtiğimiz yılın son aylarında yeni filmi Ali Baba ve 7 Cüceler ile sinemaseverlerin karşısına çıkan ünlü komedyen Cem Yılmaz, bu ay sonunda vizyona girecek İftarlık Gazoz ile beyaz perdeye geri dönecek. Başrolünde yer aldığı Ali Baba ve 7 Cüceler'i kendi yazıp yöneten Cem Yılmaz, İftarlık Gazoz'da ise sadece oyuncu olarak yer alacak. Filmin kamera arkasındaki isim ise, Dondurmam Gaymak ve Entelköy Efeköy'e Karşı gibi sevilen filmlerin yönetmeni olan Yüksel Aksu olacak.
Yüksel Aksu'nun kendi hayatından ve çocukluk anılarından yola çıkarak kaleme aldığı İftalık Gazoz, Aksu'nun diğer filmlerinde de olduğu gibi Ege'de geçecek ve Ege insanının renkli hikayelerini beyaz perdeye taşıyacak. 1970'li yıllarda Ege'nin huzur dolu kasabalarından birinde geçecek olan film, 5. sınıf öğrencisi olan Adem ve yaz tatilinde yayınında çalıştığı ustası Gazozcu Cibar Kemal Usta (Cem Yılmaz)'ın maceralarını anlatacak.
 Yaz tatilinde Cibar Kemal Usta'nın yanında gazozcu çırağı olarak çalışmaya başlayan Adem, Ramazan ayı başında cami imanının söylediklerinden etkilenir ve oruç tutmaya karar verir. Adem, küçük yaşına ve ailesinin itirazına rağmen oruç tutmaya başlar başlamasına ama Ege'nin yaz sıcağıyla gazoz satmanın yorgunluğu bir araya gelince, oruç tutmak beklediğinden daha zor bir hal alır. Susuzluk ve açlığın etkisiyle seraplar görmeye başlayan Adem, bir anda kendisini renkli bir maceranın içinde bulur.
Adem'i canlandıran çocuk oyuncu Berat Efe Parlar ve Cem Yılmaz'a Yılmaz Bayraktar, Okan Avcı, Macit Koper ve Ümmü Putgül gibi tanınmış oyuncuların eşlik edeceği İftarlık Gazoz, 29 Ocak 2016'da vizyona girecek. Filmden yayınlanan ilk fragmanı ve afişi aşağıda bulabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7433 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
İftarlık Gazoz, Türk filmleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim