Anlık Bildirim

Çinli Elephone'dan 49$'lık Android telefon

Çinli Elephone'dan 49$'lık Android telefon

Bileşen maliyetlerinin ucuzlaması ve tüketicilerin fiyat-performans dengesini iyi tutturan akıllı telefonlara ilgi göstermesi telefon fiyatlarının da aşağı çekilmesine neden oluyor. Tatmin edici bir donanımın 100$ civarına kadar indiği piyasada 49$'a telefonlar da bulmak mümkün. 

Kısa süre önce en güçlü pil taşıyan Android akıllı telefonuna imza atan Çinli Elephone bu kez çok ucuz bir telefon ile karşımıza geliyor. Elephone G1 modeli 49$ fiyat etiketi ile başarılı satışlar yapmaya aday. 

4.5 inçlik 480x854 piksel çözünürlükte ekran sunan model 4 adet Cortex-A7 çekirdekli ve Mali-T400 grafik birimine sahip 1.3GHz saat hızındaki MT6582M yongasetinden gücünü alıyor. Modelde 512MB RAM'e yer verilmiş. 

Arka kısmında 5MP çözünürlüğünde, ön kısmında 1.3MP çözünürlüğünde bir kameraya sahip olan model 4GB artırılabilir hafıza taşıyor. 1800mAh gücünde bir batarya kulunduran model Android 4.4.2 işletim sistemi üzerinde çalışıyor. Model çift SIM destekli. 

512MB RAM miktarı ile cihazın sıkıntı yaşayacağı söylenebilir ancak Samsung'un da kısa süre benzer bir donanımda Galaxy model tanıttığı hatırlandığında bu tarz cihazlara halen bir ilginin olduğu görülüyor. Elephone G1 modeli ön siparişte ve ne zaman satışa çıkacağı bilinmiyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1145 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim