Anlık Bildirim

Colorware, yeni iPhone 4S'inizi istediğiniz renge boyuyor


Pek çok farklı segmentteki elektronik cihazların belirli parçalarını boyayarak aksesuar alanında ilginç işlere imza atan Colorware tasarım stüdyosu şimdi de iPhone 4S modelini isteğinize göre renklendiriyor.

Modelin arka kapak, kenar çerçeve, SIM kart yuvası, Home tuşu ve kulaklıkları isteğinize göre farklı veya aynı renklerde boyanarak bambaşka bir görünüm elde etmesi sağlanıyor. Ürünün ön paneli asıl rengini yansıtması açısından boyanmıyor.

Aynı zamanda çevrimiçi perakende mağazası olarak da çalışan Colorware isterseniz ürünü istediğiniz renklere boyanmış olarak garantili ve faturalı olarak satıyor veya sadece göndereceğiniz cihazınızı da boyayabiliyor.

Sıfır ürün almak isterseniz 16GB iPhone 4S modeli 1500$, 64GB iPhone 4S modeli 1700$ fiyatıyla boyanmış olarak 4-6 hafta arasında tüm dünyaya gönderilebiliyor. Kendi ürününüzü kargoyla yollayarak boyatmak isterseniz 250$ karşılığında sadece ABD sınırları içerisinde 3 haftada işleminiz tamamlanıyor.

Ayrıca tüm Apple ürünleri, oyun konsolları, HD televizyonlar, Beats kulaklıklar ve Apple aksesuarları Colorware üzerinden boyanarak satın alınabiliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8136 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 4s
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim