Anlık Bildirim

Cougar 80Plus Platinum sertifikalı yeni güç kaynağı ve kasa modelini tanıttı

Komponent üreticisi Cougar, yaklaşan CeBIT fuarı öncesinde pazara sunacağı yeni modelleri tanıtmaya başladı. Firmanın kullanıma sunmayı planladığı Platnium isimli yeni güç kaynağı, 80Plus Platinum sertifikasıyla geliyor yani farklı yük durumlarında en az %89 verimlilik sunabiliyor. 700 Watt kapasiteli olan güç kaynağı, modüler yapısı sayesinde efektif kablo yönetimine olanak tanıyor ve güvenlik odaklı çok sayıda özelliği (yüksek voltak, yüksek akım ve kısa devre gibi). Yeni güç kaynağına ek olarak Cougar, Evoluiton isimli kasasını da lanse edecek.

Tamamı Siyah olan Evoluion, giriş-çıkış portunda yer alan USB 3.0 portlarıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Entegre fan kontrolcüsüne sahip olan ve 6 adet 5.25-inç sürücüsüne ev sahipliği yapabilen kasanın yan ve arka kısımda olmak üzere iki adet fan ile gelen ayrıca 7 adede kadar fan kullanımına destek sunan Evolution, alet gerektirmeden sürücü kullanımına da olanak tanıyor. 305mm uzunluğa kadar olan güncel ekran kartlarının tamamıyla kullanılabilen Cougar Evolution'ın ön ve arka kısımda toz filtrelerine de yer veriliyor.

Cougar tarafından CeBIT 2011 fuarı'nda tanıtılması beklenen yeni güç kaynağı ve kasa modelinin takip eden süreçte pazara sunulmaları beklenirken, fiyatları ise henüz açıklanmadı.

Cougar 80Plus Platinum sertifikalı yeni güç kaynağı ve kasa modelini tanıttı Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13370 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
psu, Kasa
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim