Anlık Bildirim

DH+ Haziran Sayısı Yayınlandı

Haziran ayı mobil işletim sistemleri başta olmak üzere yazılım dünyası adına önemli gelişmelere sahne oldu. Yeni sayıyı bu gelişmeleri size hızlı bir şekilde aktarabilmek için bir kaç gün gecikmeli olarak yayınlamak zorunda kaldık.

DH’ın Haziran sayısında kapağımıza WWDC 2015 etkinliğini taşıdık. iOS 9 işletim sisteminin getirdiği yepyeni özellikler, Apple Haberler uygulaması, Apple Müzik servisi, watchOS 2.0’ın önemli detayları ve OS X El Capitan sürümüne dair tüm önemli detaylar iç sayfalarda sizleri bekliyor.

Bu ayın önemli gelişmelerinden bir diğeri ise Android M’in tanıtılması olmuştu. İşletim sistemi çekirdeğine yönelik önemli yenilikleri beraberinde getiren Android M sürümü hakkında ilk etapta bilmeniz gerekenleri ve fotoğraflarınız ile videolarınızı saklamanız için hem iOS hem de Android tarafında sınırsız depolama sunan Google Fotoğraflar uygulamasının ayrıntılarını, ilerleyen sayfalarda okuyabileceksiniz.

Haziran ayı içinde vizyona girecek dört önemli filmi ele aldığımız sinema sayfalarında, çekimine yeni başlanan yepyeni iki film hakkındaki ilk bilgilere de ulaşabileceksiniz. Ayrıca kültür - sanat editörümüz Erhan Tan, Holywood’un yeni yıldızlarını mercek altına aldığı yazısında keyifli bir hikayeyi sizlerle buluşturuyor.

Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe bu ay Autoshow 2015’i ziyaret edenler arasındaydı. Otomobil sayfalarımız için fuar görüşlerini kaleme alan editörümüz, Opel Mokka’nın direksiyonuna geçiyor ve araç hakkındaki test izlenimimlerini kendi üslubuyla sizlere aktarıyor. Ayrıca yeni Opel Astra ve Renault Kadjar hakkındaki ilk bilgilere de iç sayfalarda ulaşabileceksiniz.

Bunların dışında Android, iOS ve Windows Phone için 30 uygulama ve oyun önerisi, enerji dünyasından çarpıcı haberler ve daha onlarca çok özel içerik DH+ Haziran sayısında yerini aldı.
DH+ Windows 8.1: 

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1: 

DH+ iOS:

DH+ Android:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim