Anlık Bildirim

DH+ Kasım Sayısı Yayınlandı

DH+ Kasım sayısı yayınlandı. Bu sayıda iPad Air 2, 5K Retina ekranlı iMac, Nexus 6, Nexus 9, Audi A4 testi, 2015 Oscar yarışında öne çıkan yapımlar ve daha onlarca çok özel içerik var.
DH+ Kasım Sayısı Yayınlandı Tam Boyutta Gör
Bu sayıda kapağa Apple’ın yeni tanıttığı ürünleri taşıdık. iPad Air 2’nin tüm önemli ayrıntılarına yakından bakmaya çalışıyoruz. Ayrıca iPad Mini 3, 5K Retina ekranlı iMac ve uzun süreli bekleyişin ardından güncellenen Mac Mini gözlem altında.

iOS ve Mac dünyası için bunlar olurken Android tarafında da iki önemli cihaz var. Elbette onları da atlamadık. Android 5.0 Lollipop yüklü olarak gelen akıllı telefon Nexus 6 ve HTC üretimi Nexus 9 tablet hakkındaki detayları sizler için yazdık.

Sinema sayfalarındaysa editörümüz Erhan Tan, en yeni vizyon filmlerini yazdı. Ayrıca DC Comics’in yeni dönemde çekmeyi planladığı filmler ve 2015 Oscar yarışına dair öne çıkanlar hakkında kapsamlı bir analiz hazırladı. Otomobil editörümüz Muharrem Gökçe ise otomotiv dünyası için konuşulan yeni vergi sistemini yazdı. Ayrıca Audi A4 2.0 TDI testi de iç sayfalarda sizi bekliyor.

Android, iOS ve Windows Phone için yepyeni oyun ve uygulamalar, dünyadan yenilenebilir enerji kaynaklarına ve enerji verimliliğine ilişkin çarpıcı haberler, Gün Oksay’ın kaleminden Apple Pay hakkında detaylı bir yazı da Kasım sayısında sizleri bekliyor.

DH+ Windows 8.1:

DH+ Windows Phone 8 ve 8.1:

DH+ iOS:

DH+ Android:
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim