Anlık Bildirim

Dikkat çekici hava durumu ve saat uygulaması Living Earth, 3.0 sürümüne güncellendi

Sunduğu grafiksel altyapı ile hem kullanıcılar hem de Apple tarafından oldukça beğenilen hava durumu ve saat uygulaması Living Earth, birçok yeni özellik ile 3.0 sürümüne güncellendi.
Seçilen bölgelerin hava durumlarını üç boyutlu dünya animasyonu üzerinden gösterebilen, gerçek zamanlı uydu görüntüleri kullanan, dünya üzerinde meydana gelen hortumları ve fırtınaları canlı olarak aktarabilen ve saat bilgilerini sıralayan başarılı uygulama Living Earth, 3.0 sürümüyle ise öncelikle iOS 7'ye özel tasarımsal olarak yenileniyor ve yine bu işletim sistemine özel olarak dokunma derinliğe sahip Parallax efekti ile arka plan güncelleme yenilikleriyle karşımıza çıkıyor. Birçok yeni dil desteği, hata çözümü ve performans geliştirmesiyle eskiye oranla daha iyi bir deneyim sunabilen uygulama, artık çiğ noktası, görüş mesafesi, barometrik basınç ve UV indeksi gibi ekstra hava bilgilerini de sağlayabiliyor. Living Earth ayrıca Tropik hava değişiklikleri hakkında bildirim yapabiliyor ve bulunulan yerin hava durumunu uygulama simgesi üzerinde gösterebiliyor. Böylece uygulamaya girmeden hızlı bir şekilde bilgi alınabiliyor.
iPhone, iPod Touch ve iPad ile uyumlu olarak kullanılabilen Living Earth uygulamasına 5,49 TL fiyat etiketiyle buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim