Anlık Bildirim

DonanımHaber ile Marmara Üniversitesi arasında iş birliği

DonanımHaber, yeni nesil teknolojilerin geliştirilmesi ve ARGE çalışmaları kapsamında Marmara Üniversitesi ile Akademik İşbirliği Çerçeve Sözleşmesi imzaladı. İşte detaylar:

DonanımHaber ile Marmara Üniversitesi arasında iş birliği Tam Boyutta Gör
 

Uzun yıllardır kendi teknolojilerimizi kendi iç dinamiklerimiz ile geliştirmeye çalıştık ve bu alanda Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden biri olduk. Yakın süreçte hem mevcut hizmetleri daha kaliteli hale getirmek hem de yepyeni ürün ve çözümleri sizlerle buluşturmak adına yenilikçi çalışmalara imza atmaya çalışıyoruz.

Bu bağlamda Tübitak destekli çeşitli projeler ve Akademik İşbirliği ile ortaya çıkacak yeni yerli teknolojileri yakın zamanda sizlere duyurmuş olacağız. Küresel ölçekteki gelişmeleri yakalamak ve dünyaya Türkiye’den çıkmış bir marka sunabilmek adına yapacağımız çalışmalarda Marmara Üniversitesi de akademik işbirliği sağlamak adına bize destek sağlayacak.

Marmara Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (MİTTO) ve Donanım Haber arasında imzalan çerçeve sözleşmesi kapsamında yürütülecek bir takım ARGE süreçleri, akademik çalışmalar ile desteklenecek, ülke özelinde de yeni bir vizyon yaratılarak dünyadaki gelişmelere paralel, yenilikçi ürünler ortaya konmaya çalışılacak. İlerleyen günlerde yepyeni ve heyecan verici gelişmeleri sizlerle paylaşmanın heyecanını taşıyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3720 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
donanımhaber, mitto ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim