Anlık Bildirim

Draw Something 2 daha farklı bir devam oyunu olacak

Draw Something 2 daha farklı bir devam oyunu olacak

Geçen yıl karşılıklı resim çizme oyunu olarak büyük popülarite kazanan Draw Something, geliştiricisinin Zynga tarafından satın alınmasına neden olmuş, ancak oyunun bir anda kullanıcı sayısı azalınca Zynga da bundan olumsuz etkilenmişti.

Bununla birlikte Zynga devam oyunu için çalışmalarını tamamlamış durumda. Son gelen bilgiler Draw Something 2 yapımının bir devam oyunundan çok sosyal paylaşım özelliklerine odaklanılmış bir tür olarak karşımıza çıkacağı yönünde.

Draw Something 2 ilk olarak iOS için indirmeye sunulacak ve bir süre sonra da Android platformunda yerini alacak. Şu anda İsveç App Store'da bir nevi deneme sürecinden geçen oyun kısa süre sonra diğer ülkelere de yayınlanacak. Oyunun ücretli versiyonu 3.38$ olarak görünüyor.

Oyunda çizilen resimlerin galeriye kaydedilmesi ve paylaşılması mümkün olacak. Ayrıca istenen kelimelerin dışında oyuncular serbest çizim yapabilecekleri bir bölüme de sahip olacak. Ek olarak oyunda yeni çizim araçları yer alacak ve bunlar tecrübe puanları ile satın alınabilecek. 

Her kategoriden yeni kelimeler, desen kalemleri, piksel kalemleri, semboller yeni oyunda kullanıcılara sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim