Anlık Bildirim

Dünyanın en güçlü dizüstü bilgisayarıyla tanışın, sıvı soğutması da yanında

Dizüstü bilgisayarında en yüksek ayarları yaparak oyun oynamak isteyenler için çözümler artıyor. Asus’un ROG GX dizüstü serisi, sıvı soğutma desteği ile gelecek.

Geçen yıl ROG GX700 dizüstü tasarımıyla ilgi gören Asus, bu yıl GX800 ile bu ilginç tasarıma destek vereceğinin altını çizdi. Bir salyangoz şeklini anımsatan sıvı soğutmalı bu yeni canavar, pazarın en güçlü dizüstü modeli olduğu iddiasında.

17.3 inçlik 4K veya Full HD çözünürlükte IPS ekran barındıran Asus ROG GX800 modelinin en dikkat çekici tarafı, arka kısmında taşıdığı sıvı soğutma kutusu. Ayrılabilir bir parça olan sıvı soğutma kutusu, isterseniz çalışma masanızda sizi bekliyor. Sisteme çok yük bindirmeyen uygulamalar için dizüstü modelinizi yanınızda taşıyabiliyorsunuz ancak örneğin 4K oyun oynamak istediğinizde, sıvı soğutmanın da yanınızda olması gerekiyor.

Asus, yeni sisteminde hız aşırtılabilir en güçlü Intel işlemcileri kullanacağını belirtiyor. Ayrıca çift ekran kartı olacak. Muhtemelen SLI altında iki adet GeForce GTX 980 veya belki de GTX 1080M görmemiz bile mümkün. Zira Asus bir süredir GTX Titan X ekran kartından bile daha performanslı bir dizüstü modeli hazırladığını dile getiriyordu. Bahse konu model, ROG GX800 olacaktır.

Şimdilik Asus ROG GX800 modelinin donanım detayları ve çıkış tarihi belli değil. Dünyanın en güçlü kompakt masaüstü oyun bilgisayarı olarak tanıtılan ROG G31 Edition 10 ile birlikte piyasaya çıkması bekleniyor. Fiyat ise yine iki haneli binlik seviyelerinde olacaktır. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8489 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog gx800 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim