Anlık Bildirim

Dünyanın en hafif kulaklık amplifikatörü: Aqua

Günümüzde artık daha çok mobil cihazlar ile kulaklıklar üzerinden müzik dinliyoruz. Ancak bu cihazlardan yüksek kalite almak için oldukça pahalı kulaklıklar kullanmak gerekiyor. Bu noktada Kickstarter'da aradığı desteği bulan kulaklık amplifikatörü Aqua ise, sürece uygun fiyatlı bir çözüm getiriyor.
Apple iPhone 5, 5S, 6, 6 Plus, Samsung S3, S4, S5, Note 3, Note 4, Note Edge, Sony Z1, Z2, Z3, LG G Pro 2, G3 ve son olarak Mi 3 ile 4 modellerine Lightning ya da microUSB portları üzerinden bağlanan Aqua, bu cihazdan gelen sesi yükselterek kayıpsız şekilde kulaklığa aktarıyor. Teknik olarak bakıldığı zamanda dahili DAC (Dijital-Analog çevirici) birimiyle 24-bit/192kHz ses kalitesi sunan Aqua, verilen bilgiye göre çok daha temiz, canlı ve keskin bir işitsel deneyim ortaya koyuyor.
Alüminyum gövdesi ile hem şık görünen hem de sağlam bir seçenek oluşturan kulaklık amplifikatörü Aqua, gücünü bağlı olduğu cihazdan alıyor ve bu sayede batarya taşımadığı için dünyanın en hafifi takısını kazanıyor. Kickstarter'da 16,000$ hedef ile yola çıkan ve şimdiye kadar 62,295$ toplamayı başaran Aqua, yapılacak en az 59$ bağış ile 2015 Kasım ayında elde edilebiliyor. Hazırlanan tanıtım videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
Dünyanın en hafif kulaklık amplifikatörü: Aqua
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3824 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Cep Tel Aksesuarları, kickstarter ve Kulaklık
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim