Anlık Bildirim

ELSA, GeForce GTX 670 modelini duyurdu

Bir döneme damgasını vuran ekran kartı üreticisi ELSA, sessiz sedasız da olsa ekran kartı pazarındaki varlığını sürdürüyor. Eski popülaritesinden uzak olan firma, Nvidia'nın Kepler tabanlı en yeni modeli olan GeForce GTX 670'e yönelik ilk ekran kartını pazara sundu.
Referans tasarımı temel alan ve standart saat hızlarında çalışan ekran kartı, 28nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GK104 grafik yongasının kırpılmış versiyonunu kullanıyor. 256-bit bellek veri yolu desteğine, 2GB GDDR5 bellek kapasitesine ve 1344 paralel işlem birimine sahip olan ekran kartı 915MHz GPU, 980MHz GPU Boost ve 6008MHz bellek saat hızlarında çalışıyor. PCB boyutu  244 x 111 x 37 mm olan kartın TDP değeri ise 170 Watt.
Daha fazla performans isteyenler için SLI teknolojisine destek sunan DirectX 11.1 ve PCI Express 3.0 destekli ekran kartı, görüntü aktarımı için çift DVI, DisplayPort ve HDMI konnektörlerini kullanıyor. TXAA desteği gibi Kepler mimarisine özgü yenilikleri bünyesinde barındıran ELSA GeForce GTX 670 ilk olarak Japonya pazarında satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim