Anlık Bildirim

Electree güneş enerjili bonsai ağacı şeklinde şarj istasyonu



Teknolojik yenilikler bazen tasarımcıların ellerinde çok farklı şekillere bürünebiliyor. Fransız tasarımcı Vivian Muller tarafından dizayn edilen şarj istasyonu ağaç herkesin evinde olmasını isteyeceği kadar şık ve kullanışlı.

Electree adı verilen şarj istasyonu Japon kültürünün süs bitkisi bonsai ağacı şeklinde dizayn edilmiş. 27 ayrı dalının üzerinde 96mm x 96mm boyutlarında güneş enerjisi paneli bulunuyor. Ağacın boyu 40 cm ve herhangi bir odaya aksesuar olarak yerleştirilebilecek kadar hoş bir tasarımı var.

İlk kullanımda 36 saat güneş ışığı altında kalması gereken Electree bataryasını tam dolduruyor ve 13500mAh enerji kapasitesi var. Bir iPhone bataryasının 1500mAh olduğunu düşünürsek şarj edemeyeceği cihaz yok gibi. Electree sonraki kullanımlarda birkaç saatte tam olarak dolabiliyor.

Ağacın saksı kısmında bir adet USB ve bir adet AC bağlantısı bulunuyor. Ağacın güneş ışığından tam olarak faydalanması için pencere kenarına konması tavsiye ediliyor.

Ürünün fiyatı 370$ ve şimdiden 400 adet sipariş aldı. Erken sipariş için belirlenmiş bu fiyat yaygın satışa başladığında artacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5583 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Alternatif Enerji
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim