Anlık Bildirim

Epoch 2, Appstore'daki yerini aldı

Epoch 2, Appstore'daki yerini aldı
2011 yılında yayınlanan Epoch'un devam oyunu niteliğindeki Epoch 2, Appstore'daki yerini aldı.

Epoch 2, İlk oyunda olduğu gibi mobil oyunculara robotlarla dolu kıyamet sonrası bir dünyanın kapılarını açıyor. Unreal Engine 3 grafik motoruyla geliştirilen kaliteli grafikleriyle dikkat çeken yapım, siper al ve ateş et üzerine kurulu bir oynanış sunuyor. Sadece siperler arasında hareket etmemize imkan veren bu oynanış, beklenenin aksine son derece akıcı ve hızlı bir mücadelenin içine bizleri sürüklüyor. 

Epoch 2'yi akıcı kılan en önemli unsurlar şüphesiz ki karakterimizin siperler arasındaki pürüzsüz geçiş animasyonları ve başarılı kontrol sistemi. İlk oyundaki geçiş animasyonlarına yenilerinin eklendiği Epoch 2'de karakteri özelleştirmek için silahlar ve zırhlar gibi pek çok yeni ekipman da yer alıyor. Yapımda, ilk oyunun tek bir dokunuşla kontrol imkanı sunan kontrol sistemi de korunuyor.

iOS 6 veya üzeri yazılıma sahip olan iPhone 4S, iPad 2, beşinci nesil iPod Touch veya üzeri cihazlarda çalışan Epoch 2'ye aşağıdaki Appstore bağlantısı üzerinden erişebilirsiniz. Bu arada oyunun Türkçe dil desteği olduğunu da belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim