Anlık Bildirim

Evernote, iOS 7 için güncellendi

Evernote, iOS 7 için güncellendi

Apple'ın iOS 7 sürümünü yaygın kullanıma sunmasının ardından geliştiriciler de güncellemeleri vermeye devame diyor. Not alma uygulamaları arasında en popüler olanlardan Evernote, iOS 7 için baştan aşağı yenilendi.

Güncelleme ile yeşil renk tonunun arttığı yeni kullanıcı arayüzü, daha akıllı ve kolay erişilebilir menülere imkan tanıyor. Ana ekranda sekme ve gölgeler yerine notlar, defterler gibi tüm ögeler biraraya toplanıyor. Ana ekran dinamik olarak ihtiyacınız olan bölümleri gösteriyor veya tersine kaldırabiliyor.

Notlar ve defterlerde en son kullanılan iki öge ekranda yer alıyor. Ana ekranın en altında ise yeni bir not başlatabildiğiniz, fotoğraf çekebildiğiniz, hatırlatıcı ayarladığınız ve görev listesi yapabildiğiniz bir hızlı menü yer alıyor.

Skitch uygulamasındaki hızlı işaretleme ve not alma fonksiyonu Evernote'a da entegre ediliyor. Ayrıca PDF dosyaları için de bu fonksiyonlar geçerli olacak. Ancak ücretsiz kullanıcılara sadece 30 günlük bir deneme süresi sunuluyor.

Ayrıca AirDrop ile notlar paylaşabilme, defter ve etiketlerde arayüz geliştirmeleri, senkronizasyon imkanı, çevrimdışı defterlere göz atabilme şeklinde iyileştirmeler de mevcut.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim