Anlık Bildirim

Exynos Octa 5 işlemcili Galaxy S4 modeline ait yeni benchmark sonuçları ortaya çıktı

Exynos Octa 5 işlemcili Galaxy S4 modeline ait yeni benchmark sonuçları ortaya çıktı

Samsung'un 14 Mart tarihinde tanıtacağı yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 için bir süredir bazı benchmark testleri ortaya çıkıyor ve test modeli olduğu anlaşılan cihazlar, yüksek skorlarla dikkat çekiyor. Son test ise AnTuTu üzerinde yapılmış ve muhtemelen Çin kaynaklı olduğu sanılıyor.

Model SCH-I959 seri numarasıyla testlerde yer alıyor. Galaxy S3 modeli de Çin CDMA ağları için SCH-I939 şeklinde bir seri numarası taşımaktaydı. Bu seri numarası da büyük ihtimal Galaxy S4 modeline ait.

26250 gibi oldukça yüksek bir skor alan cihazın işlemcisinin 1.8GHz saat hızında çalıştığı görülüyor. Modelin 4G LTE versiyonunun 1.9GHz saat hızında çalışan Snapdragon 600 yongasetini kullanacağı dile getirilmişti. 1.8GHz saat hızı ise Exynos 5 Octa iddialarında yer verilen saat hızları ile aynı olması Çin'de de cihazın 8 çekirdekli bir işlemci ile kullanıma sunulacağını gösteriyor.  

Samsung'un ısınma problemleri nedeniyle Exynos işlemcilerden vazgeçtiği şeklinde ileri sürülen iddialar artık iyice zayıflamaya başladı. LTE versiyonu için Snapdragon 600, uluslararası versiyon için Exynos 5 Octa işlemcisinin kullanılacağı daha ağır basıyor. Ayrıca cihaz tasarımının yuvarlatılmış kenar yerine keskin köşelere yer vereceği ve Galaxy S2 ile karşımıza çıkan tasarımın devam ettirileceği de yine bazı sızdırılan görsellerde ortaya çıkmıştı.

Ancak model ile ilgili ekran teknolojisi konusu halen tartışmalı. Bazı kaynaklar Super AMOLED Full HD panel kullanılacağını dile getirirken, bazı kaynaklar üretim sıkıntıları nedeniyle LCD ekranlara yer verileceğini belirtiyor. Samsung, Galaxy S modelinde de üretim sıkıntısı nedeniyle farklı ekran teknolojileri kullanmaya başlamıştı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1294 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim