Anlık Bildirim

Fotoğraf paylaşma ve depolama servisi Imgur'un resmi uygulaması iOS için yenilendi

Fotoğraf paylaşma ve depolama servisi Imgur'un resmi uygulaması iOS için yenilendi
Popüler fotoğraf paylaşma ve depolama servisleri arasında yer alan Imgur'un resmi uygulaması, 2013 yılının Ağustos ayında iOS platformu için yayınlanmış ancak bekleneni verememişti. Bu durumu uzun süre sonra görev servis yenilenmiş iOS uygulamasını kullanıcıların beğenisine sundu.
Farklı fotoğrafların incelenebildiği ve bu fotoğraflara puan verilmesi yanında yorum yapılabildiği Imgur uygulaması, yenilenen sürümüyle ilk olarak tasarım çizgisiyle dikkatleri üzerine çekiyor. iOS 7'ye uygun modern bir arayüzle karşımıza çıkan uygulama, artık eskiye oranla kaydırma temelli çok daha etkili bir deneyim sunuyor ve bir fotoğrafa yorum yapabilmek için üzerine basarak açılan pencereyi kullanmak yeterli oluyor. Gösterdiği resmileri internet sitesi üzerindenki popülerliğe göre sıralayan ancak daha fazlasını isteyen kullanıcılarına kategoriler de sunan yeni Imgur iOS uygulaması, şimdilik yeni fotoğraf yükleme desteğine sahip değilken, şirket CEO'su Alan Schaaf'ın açıklamalarına göre yavaş yavaş geliştirilmeye devam ediyor. Alan Schaaf ayrıca uygulamayı çok beğendiğini belirterek, şu ana kadar sunulmuş en iyi gezinme deneyiminin elde edildiğini sözlerine ekliyor. 
Ücretsiz olarak sunulan Imgur fotoğraf uygulamasına buradan ya da Apple App Store üzerinden ulaşabilirsiniz. Yeni uygulamanın Android sürümünün ise yolda olduğu müjdeleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim