Anlık Bildirim

Fujitsu Toshiba IS12T; Windows Phone Mangolu ve 13.2 MP kameralı akıllı telefon

Finlandiya merkezli cep telefonu üreticisi Nokia'nın, Microsoft'un yeni nesil mobil işletim sistemi Windows Phone Mango desteğini arkasına alan akıllı telefonlarını ekim ayında düzenlenmesi planlanan Nokia World 2011 etkinliğinde sergilemesi beklenirken, Fujitsu Toshiba firması daha seri davranarak dünyanın ilk Windows Phone Mango işletim sistemli modeli IS12T'nin lansmanını gerçekleştirdi.
118 mm uzunluğunda, 59 mm genişliğinde, 10.6 mm kalınlığında ve yaklaşık 113 gram ağırlığında monoblok tasarımıyla dikkat çeken IS12T, IPX5 sertifikasına layık görülmüş. Bu da IS12T'nin telefonların en büyük düşmanlarından birisi olan suya dayanıklı şekilde tasarlandığı anlamına geliyor.
Qualcomm'un MSM8655 işlemcisinden (1 GHz olduğu düşünülüyor, saat hızı bilgisi belirtilmemiş) güç alan akıllı telefonda, 3.7-inç (~9.3 cm) boyutunda ve 480 x 800 piksel (WVGA) çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile 32 GB kapasiteli dahili flash belleğe yer verildiğini görüyoruz.
Wi-Fi 802.11 b/g/n ile Bluetooth v2.1 + EDR gibi bağlantı seçenekleriyle donatılan IS12T'nin dijital kamerası piyasadaki çoğu rakibinin aksine daha yüksek çözünürlükte - 13.2 megapiksel - fotoğraflar çekebiliyor. Akıllı telefonun kameraya loş mekanlarda çekim için led flaş ile otomatik odaklama özelliği eşlik ediyor.
Son olarak 280 saate varan bekleme, 400 dakikaya varan konuşma süresi sunan bataryayla gelen Fujitsu Toshiba IS12T'nin üç farklı renk seçeneğiyle Japonya pazarına giriş yapması beklenirken diğer ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine ve fiyatına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.
Bakalım Windows Phone Mango destekli modellerin yaygınlaşmasıyla Microsoft'un mobil pazardaki payı ne oranda değişecek? Analistler, 2012 yılından oldukça umutlu. Hep beraber bekleyelim ve görelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7395 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim