Anlık Bildirim

Fujitsu, parmak izi okuma özellikli yeni Android tabletini duyurdu: Arrows Tab FJT21

Teknolojik cihazlar üzerinde uzun yıllardır görmemize rağmen yakın zamanda Apple tarafından duyurulan 5S ile yeniden konuşulmaya başlanan parmak izi okuma sistemleri, mobil cihazlar üzerinde karşımıza çıkmaya devam ediyor. Fujitsu'nun Android işletim sistemli yeni tablet modeli Arrows Tab FJT21 ise, bu trende uygun olarak üzerinde parmak izi okuma sistemi taşıyor.
Çoklu kullanıcı desteğiyle hazırlanan Fujitsu Arrows Tab FJT21, bu sayede farklı kişilerin özelleştirmelerine izin veriyor ve özellikle aile için kullanımlar için uygun bir ortaya koyuyor. Parmak izi okuma özelliğiyle güvenlik noktasında başarılı bir koruma sağlayan tablet, teknik olarak 10.1-inç 2560 x 1600 piksel LCD ekrana, çizilmelere ve darbelere karşı dayanıklı Gorilla Glass 3 cama, dört çekirdekli 2.2 GHz Snapdragon 800 işlemciye, 64 GB dahili depolama birimine (microSDXC üzerinden arttırılabiliyor) ve 8MP (Exmor RS) arka 1.3MP ön kameraya sahip. İşletim sistemi tarafında Android 4.2 kullanan Fujitsu Arrows Tab FJT21, 261 × 169 × 8.9mm boyut ve 520 gram ağırlık değerleriyle hazırlanmış. Gücünü 9600mAh bataryasında alan ve IPX5/IPX8 sertifikaları ile suya ve toza karşı dayanıklı bir yapı ortaya koyan ürün, Bluetooth 4.0 ile Wi-Fi kablosuz bağlantı teknolojileri yanında microSIM kartları ile mobil ağlara da rahatlıkla bağlanabiliyor.
Fujitsu tarafından hazırlanan Arrows Tab FJT21 tablet bilgisayar modelinin Kasım ayında Japonya merkezli olarak satışına başlanıyor. Ürünün fiyatı ve diğer bölgeler için satış tarihi ise şimdilik bilinmiyor.
(1) / (2)
 
Fujitsu, parmak izi okuma özellikli yeni Android tabletini duyurdu: Arrows Tab FJT21
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1356 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, Tablet ve
2 etiket daha Android fujitsu
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim