Anlık Bildirim

Fujitsu-Toshiba'dan 4.3-inç HD ekranlı ve 13.1 MP kameralı akıllı telefon: Arrows Z

Günümüzde yaşanan hızlı teknolojik gelişmeler sayesinde akıllı telefonlarda ekran çözünürlüğü çıtası yükselmeye devam ediyor. 4.65-inç boyutunda dokunmatik Super AMOLED HD ekrana sahip Galaxy S II HD LTE'nin resmi basın duyurusunu gerçekleştiren Samsung firmasının ardından, Fujitsu-Toshiba'nın Arrows Z ISW11F olarak isimlendirdiği akıllı telefonu üzerindeki örtüler kaldırıldı. Şimdi Arrows Z ISW11F'in detaylarını kısaca mercek altına alıyoruz.
Kasım ayına doğru, KDDI aracılığıyla Japonya pazarına giriş yapması beklenen Arrows Z ISW11F, 128 mm uzunluğunda, 64 mm genişliğinde, 10.1 mm kalınlığında ve 131 gram ağırlığında monoblok tasarımla geliyor. Tüketici beğenilerine göre siyah, pembe ve beyaz renk seçeneklerine sahip akıllı telefon, 1.2 GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli TI OMAP4430 platformundan ve 1 GB RAM'den güç alıyor; Google'ın mobil işletim sistemi Android'in 2.3.5 versiyonunu kullanıyor.
Cep telefonlarının en büyük düşmanlarından suya karşı dayanıklılık sergileyebilen ve CDMA / GSM ağlarıyla uyumlu çalışabilecek şekilde geliştirilen akıllı telefonda, 4.3-inç boyutunda ve 720 x 1280 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana, 8 GB ROM'a ve dahili belleğin yetersiz kaldığı durumlarda 32 GB'a kadar microSD kart desteğine yer verilmiş durumda.
Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-MAX, Bluetooth 2.1 + EDR, kızılötesi portu ve dahili dijital TV alıcısı ile donatılan akıllı telefonun ön yüzünde görüntülü konuşma için 1.3 megapiksel, arka yüzünde ise Exmor R sensörlü 13.1 megapiksel kamera konumlandırılmış. Ana kamera aynı zamanda Full HD (1080p) video kaydedebiliyor. Yaptığınız çekimleri HDMI portu ile LCD / Plazma televizyonunuzda görüntüleyebiliyorsunuz.
Fujitsu-Toshiba Arrow Z ISW11F'in fiyatı ise henüz belirsizliğini koruyor.
Fujitsu-Toshiba'dan 4.3-inç HD ekranlı ve 13.1 MP kameralı akıllı telefon: Arrows Z
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7892 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim