Anlık Bildirim

G.Skill kristal LED tasarımlı bellek kitlerini duyurdu

Tasarım konusunda farklılaşmak isteyen Tayvanlı G.Skill, patent başvurusu yaptığı kristal tasarımlı LED aydınlatma barındıran yeni Trident Z Royal bellek kitlerini satışa sunuyor.

Performans bellekleri konusunda lider firmalardan olan Tayvanlı G.Skill, daha farklı bir görünüm kazanan kristal LED tasarımlı bellek kitlerini duyurdu. Firma tasarımın patent başvurusunu da yapmış.

Trident Z Royal özellikleri

LED RGB aydınlatma artık RAM belleklerde sıkça karşılaştığımız unsurlardan birisi haline geldi. G.Skill yeni tasarım anlayışı ile rakiplerinden farklılaşmayı ve yenilik arayan tüketicilerin ilgisini çekmeyi amaçlıyor.

Bu yeni tasarımda altın veya gümüş renkli ısı dağıtıcıların arasına kristalleştirilmiş bir LED çubuk yerleştirilmiş. Ayrı ayrı kontrol edilebilen 8 aydınlatma bölgesi ile yeni bellekler etkileyici bir görünüm sunuyor.

Trident Z Royal serisi altında toplanan yeni bellekler hoş görünümün yanı sıra kutudan mikro fiber bezler ile çıkıyor. Bu bezlerle parmak izlerini veya tozları temizleyerek görünümü koruyabiliyorsunuz.

DDR4-3000MHz ve DDR4-4600MHz arasında değişen frekansları olan yeni seride 16GB ile 128GB arasında kapasiteler yer alıyor. Intel XMP 2.0 profili ile de bellekler tek bir tuşla hız aşırtılabiliyor. Aralık ayında piyasaya çıkacak Trident Z Royal serisi için henüz bir fiyat belirlenmedi.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15157 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
g.skill, trident z royal ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim