Anlık Bildirim

Galaxy Nexus'un 32GB'lık versiyonu iptal edildi

Google'ın kendi markasını taşıyan üçüncü telefon olarak Android 4.0 işletim sistemiyle pazara sunulan Galaxy Nexus'un 32GB depolama kapasitesi sunan versiyonu iptal edildi. Samsung tarafından üretilen ve sahip olduğu güçlü donanım özellikleriyle lanse edildiği dönemde büyük ses getiren telefon için 32GB'lık versiyonun iptaline ilişkin açıklama Expansys-USA'den geldi.
Henüz Samsung ve Google konuyla ilgili herhangi bir resmi açıklamada bulunmuş olmasalar da mağazalar zinciri Expansys-USA, 32GB'lık versiyonun gündemden düşürüldüğüne yönelik Samsung'dan bildirim aldıklarını açıkladı. Hatırlanacağı üzere Samsung, 32GB'lık Galaxy Nexus modelinin son çeyrekte yani 2011 sona ermeden önce piyasaya çıkacağını söylemişti.
1.2GHz'de çalışan çift çekirdekli işlemcisi ve 4.65-inç büyüklüğündeki HD AMOLED ekranı ile dikkat çeken Galaxy Nexus, Android 4.0 işletim sistemini resmi olarak kullanan ilk cihaz olması nedeniyle geliştiricilerin üzerinde çok fazla çalışma yaptığı bir telefon olarak ta dikkat çekiyor. Galaxy Nexus'un önümüzdeki ay içerisinde Avea ile birlikte ülkemiz pazarına da girmesi bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim