Anlık Bildirim

Galaxy S7'ye bir tutam Galaxy Note 7

Note 7'deki sorunlarla uğraşan Samsung, Galaxy S7 serisinin yazılımına Note 7'de gördüğümüz bazı özellikleri S7 serisine geçecek Note 7 kullanıcılarının alışmasını kolaylaştırmak için ekleyecek.
Note 7 şüphesiz ki en başarılı çıkış yapan ve kullanıcıların en beğendiği telefon olsa da sorunların çözülememesi sebebiyle ömrü çok kısa oldu. Geri çağırma programı kapsamında Galaxy S7 serisine geçecek  Note 7 kullanıcılarının Galaxy S7 serisi cihazlara geçmesine yönelik teşvikleri olan Samsung şimdi de Note 7 ile birlikte getirdiği yazılımsal özellikleri Galaxy S7 serisine getirmeyi planlıyor.
Note 7 modeli oldukça karmaşık ilerlese de, yenilenen cihazlarda da sorunlar devam etse de, geri çağrılsa da kullanıcıların telefonu kullanmaya devam etmesi ve hatta kullanım oranının artması telefonun genel olarak ne kadar beğenildiğinin bir kanıtı.
Galaxy S7 ve S7 Edge kullanıcılarına gelen güncelleme ile birlikte Note 7'de gördüğümüz "Sürekli Açık Ekran" özelliğini özelleştirme seçenekleri geldiği bildiriliyor. Özelliğin basit bir porttan ibaret olmadığı, zira kalem gerektiren bir özelliğin kalemsiz kullanıma uygun olarak gelmesi sebebiyle Note 7'deki özelliklerin S7 serisine uyarlanıp gelmeye devam edeceği kanısı güçleniyor. Diğer taraftan mail uygulamasından gelen bildirimlerde sorunlar rapor ediliyor.
Note 7'den Galaxy S7-S7 Edge modellerine geçecek/geçmiş kullanıcıların daha kısa sürede uyum sağlaması ve alıştıkları, beğendikleri özelliklerden uzak kalmamaları için Samsung'un böyle bir karar aldığı düşünülüyor. Ancak tüm özelliklerin gelip gelmeyeceği şu anda belli değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8227 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s7, galaxy note 7 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim