Anlık Bildirim

Galaxy Tab 10.1, Avustralya'da tamamen serbest


Apple ile Samsung arasındaki patent davalarının önemli ayaklarından birisi olan Avustralya'da ilk etapta Galaxy Tab 10.1 modelinin satışının durudurulması yönünde ara karar verilmişti. Ancak karara itiraz eden Samsung'un bu itirazı yerinde görüldüğü için modelin satışına geçen hafta Cuma gününden itibaren izin verilmişti.

Bu kez Apple karara yüksek mahkemede itiraz etmiş ve itiraz değerlendirilene kadar yine satışlar durdurulmuştu. Fakat yüksek mahkeme değerlendirme sonucunda Apple'ı haksız buldu. Böylece bir hafta gecikmeli olarak Galaxy Tab 10.1 üzerindeki satış yasağı kalkmış oldu. Noel tatili öncesine denk gelen bu kararla Samsung yüksek satışlar yapmak için hazırlıklara başladı. Modeller piyasaya 12 Aralık'ta çıkacak.

Verilen bu karar sonrası Galaxy Tab 10.1 modelinin satışlarının yasaklı olduğu tek ülke Almanya olarak kaldı. Samsung buradaki yasağı aşmak için Galaxy Tab 10.1N modeli ile pazara girmiş yapmıştı ancak Apple bu modeli de şikayet kapsamına aldı. Mahkeme ara kararı önümüzdeki haftalarda verecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim