Anlık Bildirim

Galaxy Tab 3 Lite Polonya'da ön siparişe başladı

Galaxy Tab 3 Lite Polonya'da ön siparişe başladı

Samsung'un Şubat ayı sonundaki MWC 2014 etkinliğinde tanıtması beklenen yeni Galaxy Tab 3 Lite modeline ait kullanım kılavuzu internette paylaşılırken, model ayrıca Polonya'da ön siparişe sunuldu.

Yeni bilgilere göre SM-T110 model numarasına sahip olan Galaxy Tab 3 Lite, 7 inçlik ekranda 1024x600 piksel çözünürlük sunuyor. Modele güç veren çift Cortex-A9 çekirdekli Marvell PXA986 işlemci beraberinde Vivante CG1000 grafik birimini getiriyor. 

Sistem 1GB RAM ile desteklenirken, 8GB dahili depolama kapasitesi microSD kartlar ile artırılabiliyor. Arka kısımda flaşsız 2MP çözünürlükte bir kamera dikkat çekerken, ön kısıma bir kamera konumlandırılmamış. Bluetooth, WiFi, GPS, Android 4.2 Jelly Bean, 3600mAh batarya, 9.7mm kalınlık, 310gr ağırlık şeklinde diğer özellikler mevcut.

Modelin ön sipariş fiyatı ise WiFi versiyonu için 165$, 3G SM-T111 versiyonu için 263$ olarak belirlenmiş. Ortaya çıkan bilgiler ışığında Samsung'un Galaxy Tab 3 Lite için kısa süre içerisinde bir tanıtım yapabileceği de konuşuluyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim