Anlık Bildirim

Gameloft'tan Order&Chaos 2 geliyor

Order & Chaos serisiyle birlikte mobil oyunculara fantastik bir dünyanın kapılarını açan Gameloft, serinin yeni oyunu Order & Chaos 2: Redemption için detaylı bir video yayımladı.

Order & Chaos evreni WoW benzeri bir dünya ve oynanış sunarken, Gameloft için önemli bir yere sahip zira geliştiricinin sonrasında indirmeye sunduğu moba ve kart türündeki oyunlarında da oyuncuların karşısına çıkmıştı.

Order & Chaos 2: Redemption iki önemli detay ile geliyor. Bunlardan ilki solo zindanlar. Artık zamanınız olmadığında veya bir grup bulamadığınızda 4 adet solo zindanda istediğiniz gibi mücadele edebilecek, çeşitli ödüller kazanabileceksiniz. Bu sayı ileride daha da artacak. Solo zindanlar Dream parçaları gerektirecek.

Diğer detay anlık görevler. Görevler artık ilgili bölgeye girdiğinizde otomatik olarak tetiklenecek ve görev tamamlandığında ödüller otomatik olarak hesaba yüklenecek. Böylece uzun görev diyaloglarını izlemek zorunda kalmayacak ve ödülü almak için tekrar aldığınız yere geri dönmeyeceksiniz. Bunun yanında normal görevler de olacak. 

Oyunda mobil oyuncuları daha fazla cezbedecek detaylara yer verilmiş gibi görünüyor. Order & Chaos 2: Redemption için henüz net bir çıkış tarihi yok ancak kaynak linkinde ön kayıt başvurusu yapabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim