Anlık Bildirim

General Mobile'dan GM 9 Pro Android Pie hamlesi!

11 eylül tarihinde resmen tanıtılan General Mobile GM 9 pro ile ilgili gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. GM 9 Pro için Android Pie Beta programı başlatıldı! Detaylar haberimizde.
General Mobile'dan GM 9 Pro Android Pie hamlesi!
 
Geçtiğimiz günlerde tanıtımı gerçekleştirilen General Mobile GM 9 Pro için Android Pie Beta programı başlatıldı. Android Pie Beta programı, kullanıcılar için yeni geçiş animasyonları, yeni sanal buton, yeni ses kontrol arayüzü, çoklu Bluetooth bağlantısı gibi birçok yenilik sunuyor.
Android Pie Beta sürümüne katılmak isteyen GM 9 Pro kullanıcıları bu adresten gerekli adımları takip edip herkese açık betayı kullanmaya başlayabilirler.  

General Mobile GM 9 Pro özellikleri

7,9 mm kalınlığında ve 175 gram ağırlığındaki General Mobile GM 9 Pro; Corning Gorilla Glass 5 ve 6,1 inç Full HD+ AMOLED ekran ile lanse edildi. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 660 yonga setinden alan GM 9 Pro, işletim sistemi olarak Android 8.1(Oreo) ile geliyor. 
GM 9 Pro kamera özellikleri bakımından bizlere ilk kez çift sensörlü ana kamera sunuyor. 12 + 8 Megapiksel ana kamera f/1,8 diyafram açıklığına sahipken, ön kamera f/2,0 diyafram açıklığına sahip 8 Megapiksellik sensör kullanıyor.
Batarya tarafında ise 3,800 mAh değeri taşıyan General Mobile GM 9 Pro, 4 gb ram ve 64 GB dahili hafıza ile geliyor. Ayrıca, dahili hafızayı Micro SD ile 256 GB'a kadar arttırmak mümkün.
General Mobile GM 9 Pro, 11 Eylül tarihinde 2,899 TL'lik fiyat etiketiyle raflarda yerini aldı. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7406 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
general mobile gm 9 pro, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim