Anlık Bildirim

Gionee Elife E8 ile 100MP çözünürlüğünde fotoğraflara hazır olun

Yazılımsal müdahaleler ile fotoğrafların mevcut kamera çözünürlüğünün çok üzerinde çözünürlüğe sahip olması bir trend halini aldı. Oppo, Vivo derken şimdi de Gionee bu trende katılıyor. 

Bir dönem dünyanın en ince akıllı telefonlarını üreten Gionee, bilindiği gibi 4.6 inçlik 2K ekrana sahip olacağı tahmin edilen Elife E8 adında bir amiral gemi modeli hazırlıyor. Ancak bu amiral gemi modelinin fotoğraf tarafında bir sürprizi var. 

Modelin 23.8MP çözünürlüğündeki arka kamerası yazılımsal optimizasyonlar ile 100MP çözünürlüğünde fotoğraflar çekebiliyor. Kamera muhtemelen birden fazla fotoğrafı biraraya getirerek daha yüksek çözünürlük elde edebiliyor. 

Tahminler OmniVision tarafından geliştirilen 23.8MP çözünürlüğündeki sensörün bu cihazda kullanıldığı yönünde. OV23850 adındaki sensörde faz agılamaları otomatik odaklama, videolar için gerçek zamanlı HDR ve 30 kare/saniye hızında 4K video kaydı şeklinde özellikler yer alıyor. 

Modelin yongaseti ise 8 adet Cortex-A53 çekirdekli 1.9GHz saat hızında çalışan MT6795. Grafik birimi tarafında da Power VR G6200 bulunuyor. Gionee üst seviye Snapdragon çözümleri veya Helio X10 yongaseti yerine biraz daha düşük performansta çalışan MT6795'i tercih etmiş.

Modelde bunun haricinde 3GB RAM, 32GB artırılabilir kapasite, 3520mAh gücüdne batarya, Android 5.0 işletim sistemi şeklinde özellikler mevcut. Gionee'nin resmi paylaşımlar yapmaya başlaması nedeniyle modelin yakın zamanda tanıtılacağı düşünülüyor. 
Gionee Elife E8 ile 100MP çözünürlüğünde fotoğraflara hazır olun
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6857 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gionee
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim