Anlık Bildirim

Giphy Cam aldığı yeni güncelleme ile daha güçlü hale geldi

Son yıllarda popülerliği hiç olmadığı kadar artan GIF formatı için hazırlanan en yeni iOS uygulamalarından Giphy Cam, önemli özellikler getiren ilk büyük güncellemesini aldı.
Giphy Cam aldığı yeni güncelleme ile daha güçlü hale geldi
 
Kısa süre önce iOS platformunda GIF üretimini kolaylaştırmak için kullanıma sunulan uygulamalardan Giphy Cam, ilk büyük güncellemesi aldı.
Düzenleme seçeneklerinin aşağıda yer aldığı modern bir arayüzle karşımıza çıkan Giphy Cam, temel olarak hareketli GIF animasyonlar hazırlama noktasında görev yapıyor. GIF'leri 10 saniyelik video ve 5 adet seri çekim fotoğraf ile oluşturan uygulama, bu içeriklere farklı filtrelerle özel efektler dahil edebiliyor ve böylece oldukça ilginç içerikler ortaya koyabiliyor. 
Android sürümü halen beklenen uygulama, yayınlanan yeni sürümüyle ise ilk olarak artık telefonlar içerisinde yer alan önceden çekilmiş fotoğraf ve videolarda da GIF üretebilmeye başladı. Daha önce sadece dahili kamera ile bunu yerine getirebilen Giphy Cam, ayrıca artık bir GIF üzerine iki farklı katman ile efekt ekleyebiliyor, GIF'leri video olarak kaydedebiliyor, özel bir kesme aracına kavuşuyor ve son olarak seri çekim özelliği artık çok daha düzgün ve etikili çalışıyor.
Ücretsiz olarak sunulan Giphy Cam uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim