Anlık Bildirim

GoPro kameralara Apple Watch desteği

Aksiyon kamerası ile adı beraber anılan GoPro, iOS uygulamasını güncelleyerek Apple Watch sahiplerinin uzun zamandır beklediği bir desteği getirdi. Önemli desteğin detayları haberimizde.
Bugün kendi geliştirdiği drone modelinin adını açıklayan dünyanın en popüler aksiyon kamerası üreticisi GoPro, aynı zamanda kameralarının kontrolü için geliştirdiği iOS uygulamasını da önemli bir destek ile güncellendi.
Yenilenen GoPro uygulamasına ilk olarak akıllı saat "Apple Watch" desteği eklendi. Bu destek sayesinde GoPro kullanıcıları artık kameralarını saatleri üzerinden kontrol edebilecek ve görüntü açısını saat üzerinden çok daha rahat bir şekilde ayarlayabilecek. Apple Watch sürümüyle ayrıca "HiLight Tags" isimli önemli anları düzenleme sırasında kolay bulmaya yarayan etiketler de kolayca yerleştirilebilecek.
GoPro uygulamasının yeni sürümüyle aynı zamanda dört kaleme ayrılan önemi hatalar ortadan kaldırılıyor, video bulma sürecini daha etkili hale getirmek adına medya sayfasına sınıflandırma özelliği dahil ediliyor ve yüksek kare hızına sahip videolar telefonlar içerisinde oynatılabiliyor. Ayrıca 5, 15 ve 30 saniyelik klipler de videolardan hızlıca çıkartılarak sosyal medya kanallarında paylaşılabiliyor.
Önemli bir detay daha ise artık videolardan uygulama (Bu özellik hem iOS hem de Android tarafında geçerli) içerisinde yüksek çözünürlükü fotoğraflar çıkartabiliyor. Böylece en ilginç anlar aksiyon içerisinden çekip alınabiliyor.
Ücretsiz olarak sunulan GoPro uygulamasına aşağıdan ulaşabilirsiniz. Firmanın güncellemeye özel hazırladığı tanıtım videosu da aşağıda yer alıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim