Anlık Bildirim

Google yeni Nexus 10 için Asus'la işbirliği yapabilir

Google yeni Nexus 10 için Asus'la işbirliği yapabilir

Google, Nexus programı kapsamında üstüste sadece Samsung ile çalışmışken, yeni Nexus 7 modeli ile Asus da bu ünvana sahip oldu. Nexus ailesinin yıl sonuna doğru tanıtılması beklenen iki yeni modeli hakkında farklı bilgiler geliyor.

Nexus 5 akıllı telefonunun LG işbirliği ile üretileceği ve G2 modelini baz alacağı belirtilse de bazı kaynaklar Motorola Nexus adlı bir cihazdan bahsetmeye başladı. 

Diğer bir bilgiye göre de aileye yeni katılacak tablet modeli yeni bir rakamdan ziyade Nexus 10 modelinin yenilenmiş versiyonu olacak. İlk Nexus 10 modelini Samsung ile geliştiren Google'ın yenilenmiş versiyonu da aynı firmaya ürettirmesi bekleniyordu.

Firmaya yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre Google, ikinci nesil Nexus 10 için Asus'un kapısını çaldı. 10 inç Android tablet segmentinde döneminin en iyisi olan Nexus 10, bununla birlikte cüzi bir satış rakamı elde edebildi. Bu açıdan Google'ın rotayı Samsung'dan Asus'a çevirmesinin çok da önemli bir gelişme olmadığı belirtiliyor.

3. nesil Nexus 7 ile birlikte Google'ın Asus ortaklığını sona erdireceğine kesin gözüyle bakılırken, bir veda hediyesi tarzında ikinci nesil Nexus 10'un üretiminin Asus'a verilmiş olabileceği vurgulanıyor. 

Yeni Nexus 10 modelinde aynı yeni Nexus 7'de olduğu gibi indirgenmiş bir Snapdragon 800 işlemci, 2560x1600 piksel çözünürlükte 10.1 inçlik ekran, 2GB RAM şeklinde özelliklerin olacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1046 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, google ve asus
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim