Anlık Bildirim

Google'dan iOS uygulamasına dikkat çekici özellikler

Google'ın sürekli olarak geliştirmeye devam ettiği arama işlemleri için hazırlanan uygulaması iOS platformunda önemli destekler kazandı. Uygulamanın detayları haberimizde.
Apple'ın aksine rakip platforma olan uygulama desteğini gün geçtikçe daha güçlü hale getiren Google, arama odaklı temel uygulamasını iOS tarafında çok önemli özellikler ile güncelledi. 
Arama işlemleri için tarayıcıya gerek bırakmayan iOS için Google, yayınlanan yeni sürümüyle ilk olarak yeni iPhone'lar için 3D Touch desteğini kazandı. Bu sayede uygulama simgesine sert basılmasıyla açılan menüden hızlı olarak sesli ya da yazılı arama gerçekleştirebilen Google uygulaması, aynı zamanda çoklu pencere özelliğiyle de iPad cihazlarda başka bir uygulama ile yan yana çalışma gösterebiliyor. Bu da genel verimliliği ciddi oranda arttırabiliyor.
iOS için Google som olarak arama sonuçlarında artık işletmelerin tatil saatleri ve en kalabalık oldukları saatleri de hızlı bir şekilde gözler önüne serebiliyor. Uygulamaya ücretsiz olarak aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim