Anlık Bildirim

Gresso'dan gerçek anlamda zorlu koşullara dayanıklı cep telefonu: Extreme X3

Rusya merkezli cep telefonu üreticisi Gresso, Vertu ve Goldvish firmalarına benzer şekilde özgün tasarımlara sahip; altın, gümüş, titanyum, safir kristal, deri, elmas, Swarovski kristalleri gibi materyallerle bezeli modeller geliştirip bunları üst gelir grubunun huzuruna çıkarıyor. Geliştirilen bu modellerin fiyatları ise tahmin edebileceğiniz üzere pek çok kişinin bütçesini rahatça sarsabilecek nitelikte.
Gresso'nun yeni cep telefonu Extreme X3, firmanın genel ürün portföyünün aksine yalnızca 270$ fiyatla satılacak. Extreme X3'ün rakipleri arasında ön plana çıkan özelliği ise sunduğu gerçek anlamda dayanıklılık faktörü.
111 x 49 x 20 mm ebatlarında ve 130 gram ağırlığında tasarlanan cep telefonu, üç band GSM şebekesi (900, 1800, 1900 MHz) desteği, 1.44-inç boyutlu CSTN ekran, Bluetooth ve FM radyoyla geliyor. Peki Extreme X3 neye, ne kadar dayanıklı?
Gresso Extreme X3, 7 metre yükseklikten düşmeye, 1.5 tonluk basınca, 5 metre derinliğindeki suya ve tozlu ortamlara dayanıklılık sergileyebiliyor. Bunlara ek olarak cep telefonu -50 derece ile +60 derece arası ortamlarda çalışmayı sürdürebiliyor.

Gresso'nun yeni modeline muhtemelen hareketli hayata sahip maceraperestler veya zorlu koşullarda çalışanlar ilgi gösterecektir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim