Anlık Bildirim

Güçlü fotoğraf editörü Darkroom güncellendi

Güçlü fotoğraf editörü Darkroom güncellendi
 
iOS 8 işletim sistemli iPhone ve iPod Touch modelleri için Bergen adlı geliştiricinin elinden çıkan gelişmiş fotoğraf düzenleme uygulaması Darkroom, 2.0 kodlu ana sürümüne güncellendi.
Darkroom, adı gibi siyah renkli bir arayüzle geliyor ve fotoğraf düzenleme noktasındaki bütün araçlarını daha rahat erişim için alt bölümünde topluyor. Cihaz içerisinde bulunan bütün fotoğrafları otomatik olarak arşivine alarak kişileri uzun aktarma işlemlerinden kurtaran uygulama, fotoğraflar üzerinde renk, kırpma ve ışık ayarlamaları yapılmasına imkan tanıyarak, yapılanları sonsuz adım geriye alabilmesiyle de faydalı bir yapı ortaya koyuyor. Barındırdığı 12 adet özel fotoğraf filtresi yanında kullanıcıların kendi filtrelerini oluşturmasına da izin veren Darkroom, Instagram için kare formatlı kayıtta yapabiliyor.
Uygulama yayınlanan 2.0 kodlu yeni sürümüyle ise ilk olarak "Pro Kit" isimli bir pakete kavuşuyor. Bu sayede daha önce sadece pozlama için kullanılabilen Curve ayarına renk ve tone seçenekleri de ekleniyor. Yeni Pro kit ile özel hazırlanan filtrelerin paylaşılmasına da imkan tanıyan uygulama, düzenlemeleri bir fotoğraftan diğerine aktarabiliyor, kütüphane bölümüyle geniş fotoğraf albümlerinin yönetimini kolaylaştırıyor ve son olarak yeni filtre yönetim araçlarıyla detay seviyesinin arttırıyor.
Ücretsiz olarak sunulan Darkroom uygulamasına aşağından ulaşabilirsiniz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim