Anlık Bildirim

HP Touchpad ve Pre 3, Dr.Dre'nin son klibinde

Dünyanın en önemli teknoloji firmalarından HP, Tüketici Elektroniği Fuarı (CES) 2011'de tanıtımını yaptığı tableti Touchpad ve akıllı telefonu Pre 3, bu sefer Dr. Dre'nin Eminem ve Skylar Grey ile düeti olanı "I Need a Doctor"'ın klibinde karşımıza çıktı.

Kısa film tadında olan klipte; Dr. Dre'i Ferrari 360 Modena ile geçirdiği kaza sonrası hayata döndürmeye çalışan doktorların elinde HP'nin yakın zamanda tanıttığı Touchpad ve Pre 3 görülüyor. Dr. Dre'nin bir önceki şarkısı "Kush"'ın videosundaki HP netbook'un sadece markasının gösterilmesinin aksine, "I Need A Doctor"'ın klibinde Touchpad ile Pre 3'ün kablosuz olarak hızlı bir şekilde veri alışverişi yapmasını sağlayan Touch to Share özelliği uygulamalı olarak (dk 4.20) gösterilmiş.

NWA grubu ve solo çalışmalarıyla sanatçı olarak; yaşayan en büyük rapçilerin başında gelen Eminem'i keşfetmesi ve birçok popüler albüm-şarkıda imzası bulunmasıyla da prodüktör olarak müzik dünyasına ismini altın harflerle yazdıran Dr. Dre'nin 10 senenin ardından müzik dünyasına sanatçı kimliğiyle dönüş yaptığı 2.şarkısı olması nedeniyle büyük dikkat toplayan "I Need A Doctor"'ın klibinde Touchpad ve Pre 3'e yer verilmiş olması, her iki cihazın da reklamı açısından doğru bir hamle olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim