Anlık Bildirim

HP, bünyesinde Leap Motion kontrolcü taşıyan piyasanın ilk dizüstü bilgisayarını tanıttı: ENVY17 Leap Motion SE


Dizüstü bilgisayar dünyasının önemli isimlerinden HP,  gövdesi üzerinde Leap Motion kontrol cihazını taşıyan sektörün ilk dizüstü bilgisayar modelini kullanıcıların beğenisine sundu.
HP ENVY17 Leap Motion Special Edition adıyla duyurulan bilgisayar, geçtiğimiz Nisan ayında yapılan anlaşma doğrultusunda piyasada yer alan diğer bütün bilgisayar modellerinden gövdesi üzerinde taşıdığı 290 FPS gibi yüksek bir hız ile 10 parmak tarama yapabilen ve oldukça yüksek hassasiyet oranı ortaya koyabilen Leap Motion isimli üç boyutlu kontrol cihazı ile ayrılıyor. Dokunmatik yüzeyin (Touch pad) yanına konumlandırılan ürün, harici olarak satılan versiyonuna oranla %70 daha ince bir yapı ile oyunların ya da genel olarak Windows 8 işletim sisteminin parmak hareketleri ile kontrol edilmesine imkan tanıyor. AirSpace isimli kendi marketi ile uygulama tarafında çeşitlilik sunabilen Leap Motion, diğer sistemler için ayrı olarak 79$ fiyat etiketiyle satın alınabiliyor. 
HP ENVY17 Leap Motion Special Edition versiyonunun teknik detaylarına bakmak gerekirse karşımıza 17-inç ekran boyutuna ve Full HD 1080 piksel çözünürlüğünde IPS ekrana (Dokunmatik panelli bir versiyon da mevcut) sahip bir bilgisayar çıkıyor. Alüminyum malzeme ile hazırlanmış gövdesi içerisinde 2TB'a kadar arttırılabilir depolama birimi, 16GB'a kadar arttırılabilir RAM, Intel Core i7 ya da i5 işlemci ve harici Nvidia grafik birimi seçenekleri yer alan bilgisayar, HDMI, USB 2.0 ve Ethernet portlarını da içeriyor.
HP tarafından tanıtılan ENVY17 Leap Motion Special Edition dizüstü bilgisayar modeli, 16 Ekim tarihinden sonra 1,050$ fiyat etiketiyle piyasaya çıkıyor. Ürün hakkında hazırlanmış tanıtım videosunu direkt olarak aşağıda izleyebilirsiniz.
 
HP, bünyesinde Leap Motion kontrolcü taşıyan piyasanın ilk dizüstü bilgisayarını tanıttı: ENVY17 Leap Motion SE
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1462 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Taşınabilir Bilgisayarlar, bilgisayar ve hp
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim