Anlık Bildirim

HP'nin yeni AMOLED ekranlı dizüstü bilgisayarları Nisan ayında geliyor

HP, CES 2019 fuarı kapsamında Spectre x360 dizüstü bilgisayarının AMOLED ekranlı bir varyantını çıkaracağını duyurmuştu. Şirket önümüzdeki ay AMOLED Envy ve Spectre modellerinin satışına başlayacak.
HP, geride bıraktığımız Ocak ayında 15 inçlik HP Spectre x360 15 dizüstü bilgisayarının AMOLED ekranlı bir versiyonunu çıkaracağını açıklamıştı. Yayınlanan yeni rapora göre şirket 19 Nisan’dan itibaren ABD ve Avrupa'da yeni ekran seçeneğini sunmaya başlayacak.
Görünüşe bakılırsa Spectre x360, AMOLED ekrana sahip tek HP dizüstü bilgisayar olmayacak. Aynı ekran seçeneği 15 inç Envy x360 modeline de geliyor.

Envy  serisine de AMOLED ekran geliyor

Envy dizüstü bilgisayarlar tasarım (ve fiyat) açısından HP’nin Spectre serisinin bir tık altında kaldıkları gibi daha kalın ve ağır oldukları için zariflik konusunda da biraz gerideler. Ancak daha uygun fiyatlı olmaları gibi bir avantajları var.
HP son yıllarda bazı tasarım öğelerini Spectre serisinden Envy dizüstü bilgisayarlarına getiriyor. Önümüzdeki ay içinde Envy serisi de AMOLED ekranlı olarak satışa sunulacak.
Şirket, 15.6 inçlik AMOLED dizüstü bilgisayar ekranının HDR'yi desteklediğini açıkladı. Ayrıca panelin geniş görüş açısına sahip olduğu ve parlak ışık koşullarında LCD'den daha iyi görünürlük sunduğu ifade edildi.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim