Anlık Bildirim

HP'den kurumlara yönelik Elite x2 1012

Kurumsal müşterilerin taşınabilir bilgisayarlara daha fazla ilgi gösterdiği bir dönemde HP, ayrılabilir klavyeli Elite x2 1012 tablet modeli ile pazara çıkıyor.
Ayrılabilir klavye veya dönebilen ekran olarak iki şekilde karşımıza çıkan ikisi bir arada tablet segmentine olan ilgi giderek büyüyor. Üreticiler de bu ilgiyi kaçırmamanın derdinde. 

HP'nin lanse ettiği Elite x2 1012 ayrılabilir klavyeli tablet modeli yılın ilk yarısında piyasaya çıkan 1011 modelinin devamı niteliğinde. İlk modelin kurumsal pazarda gördüğü ilgi sayesinde devam modeli de gecikmedi. 

12 inçlik Full HD ekrana sahip olan cihaz Gorilla Glass 4 ile çizilmelere karşı dayanıklılık sunuyor. Ortam aydınlığına göre ekran renk ayarlaması yapabiliyor. Tamamen metal kasaya entegre edilmiş olan hidrolik stand, 3 farklı açıda tableti kullanmanızı sağlıyor. Tasarımın Surface Pro serisinden esinlendiği görülüyor. Zaten Microsoft da cihazın tanıtımı için bir blog yazısı yayımlamış. Cihazı dizüstüne dönüştüren ayrılabilir klavye ve Wacom ekran kalemi de kutu içerisinde geliyor. 

Skylake tabanlı Intel Core M işlemcilerden gücünü alan tablet modeli bu bakımdan fansız bir yapı arz ediyor. Pek çok otorite tarafından Core M7 işlemcisi performans açısından Core i5 ile aynı seviyede görülüyor. Bu bakımdan gündelik işlemler için cihaz ideal bir alternatif olabilecek. Cihazda Core M3, M5 ve M7 seçenekleri olacak.

Depolama çözümü olarak 512GB'a kadar SSD kullanılırken, 8GB'a kadar RAM seçeneği sunulmuş. Kablosuz tarafta 4G, WiFi ve Bluetooth teknolojileri bulunuyor ve Intel'in en yeni veri aktarım birimi Thunderbolt 3 ile cihaz 40Gbps bağlantı hızlarına ulaşabiliyor. USB 3.0 desteği hem standart hem de Type-C bağlantılarıyla sağlanıyor. 

10 saate kadar kullanım ömrü sunan tablet; BIOS seviyesinde güvenlik sunan HP SureStart, yönetim yazılımı HP Touchpoint Manager ve Intel vPro opsiyonu gibi özelliklerle kurumsal müşterilerin ilgisini çekecek. Windows 10 işletim sistemi üzerinden çalışan cihaz 8.1mm kalınlığa ve 840gr ağırlığa sahip. Model 899$ başlangıç fiyatıyla Ocak 2016'da satışa çıkıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim