Anlık Bildirim

HTC Connect sertifika programı duyuruldu


HTC, kendi kablosuz ses ve görüntü aktarımı hizmeti HTC Connect'i resmen duyurdu. 2010 yılından beri kullanılan Apple'ın AirPlay servisine alternatif olarak gösterilen HTC Connect, One serisi akıllı telefonlarla kullanılabilecek. İlk destekçisi ise; Pioneer firması olacak.
Sony'nin PlayStation Mobile sertifikasını alan HTC One X, One S ve One V, şimdi de HTC Connect programı sayesinde ev ya da araba içi elektronik sistemlere yüksek kaliteye sahip ses ve video aktarımı gerçekleştirebilecek.Cihaz sahipleri bu sertifikaya önümüzdeki aylarda alacakları bir güncellemeyle sahip olacaklar.
Pioneer'ın 2012 DLNA özellikli ses/video alıcıları ve kablosuz hoparlör modellerinde yer alacak olan HTC Connect programı, sonraki dönemlerde diğer üreticilere de sertifikalanacak. Şuan için sadece Pioneer SMA kablosuz hoparlörlerinin HTC Connect desteği mevcut. Aygıtların fiyatları 299$ - 399$ arasında değişiyor ve Ağustos'ta piyasaya sürülmesi bekleniyor.
DLNA ile kablosuz hoparlörlerin yanı sıra Bluetooth ve yakın alan iletişimi (NFC) teknolojileriyle de kullanılabilecek HTC Connect'in kullanıcılara nasıl bir deneyim yaşatacağı henüz tam olarak bilinmiyor. Ancak HTC'nin ve belki de Sony'nin yeni cihazlarında bu sertifikayı yaygın bir şekilde kullanacağı tahmin ediliyor. One serisine gelecek güncelleme ile HTC Connect hakkında daha fazla detaya ulaşabileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim