Anlık Bildirim

HTC One E8, Desire Eye ve Butterfly S modelleri için Lollipop güncellemesi başladı

HTC One E8, Desire Eye ve Butterfly S modelleri için Lollipop güncellemesi başladı
 
Tayvanlı üretici HTC son zamanlarda agresif reklam kampanyalarıyla kullanıcıların dikkatini çekmeye çalışıyor. Ancak şirket eski kullanıcılarını da unutmuş değil. Özellikle Lollipop güncellemesi konusunda başarılı olarak nitelendirebileceğimiz şekilde güncellemeleri dağıtan şirketten bu kez üç yeni model için müjdeli haber geldi.
Gelen son bilgiler şirketin memleketi Tayvan'da One E8, Desire Eye ve Butterfly S modelleri için Lollipop güncellemesini başlattığı yönünde. Güncelleme sıralamasına bakılırsa şirketin daha önce sızdırılan güncelleme takvimine sadık kaldığı görülüyor ancak bazı gecikmeler yaşanmış durumda.

HTC One M8 modelinin plastik kasalı versiyonu One E8 ve ön kamerasıyla öne çıkan Desire EYE modellerinin güncellemeye kavuşması sürpriz değil, ancak 2013 yılının ortalarında çıkan Butterfly S modelinin Lollipop sürümüne yükseltilmesi beklenmedik bir hareketti. Bu bakımdan kullanıcıları sevindirecek güncellemelerin kısa süre sonra diğer ülkelerde de dağıtıma çıkacağı söyleniyor.
Cihazlar Android 5.0.2 sürümüne yükseltilirken Sense 7.0 arayüzü henüz kullanılamayacak. Görünen o ki HTC bu arayüzü bir süreliğine M9 modeline özel tutmak istiyor. Ancak yıl sonuna kadar yeni bir güncelleme ile Sense 7 arayüzünün de diğer modellere gelmesi bekleniyor. Ayrıca orta seviye model Desire 816 için de bu ay içerisinde güncellemenin başlatılması bekleniyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim