Anlık Bildirim

HTC Rhyme Türkiye'de resmi olarak satışa sunuldu


HTC'nin Bliss kod adıyla tanıttığı ve bayanlara hitap eden modeli Rhyme Eylül ayında New York şehrinde büyük bir etkinlikle resmi olarak tanıtılmış ve ay sonunda piyasaya sürülmüştü.

1GHz hızında çalışan tek çekirdekli Qualcomm MSM8255 işlemci, Adreno 205 grafik birimi, 768MB RAM, Android 2.3.4 işletim sistemi, 3.7 inç 480 x 800 piksel WVGA dokunmatik kapasitif ekran, 4GB dahili kapasite, 32GB'a kadar microSD desteği, WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, 5MP arka / VGA ön kamera, 720p video kaydı ve 1600mAh gibi özellikler sunan HTC Rhyme dün resmi olarak Türkiye pazarına da giriş yaptı. HTC Rhyme'ı önemli kılan faktör Sense 3.5 arayüzü ile piyasaya çıkan ilk model olması. 

HTC Rhyme zengin kutu içeriğiyle dikkat çekiyor. Hoparlör özelliği de olan stand ünitesi, çağrı veya mesaj geldiğinde ışıklarla uyarı veren mini küp, kablolu kulaklık, 8GB microSD kart, Bluetooth kulaklık cihazla girlikte hediye olarak veriliyor.

HTC Rhyme bayanlara yönelik zengin aksesuar seçenekleriyle de ön plana çıkıyor. Fiyatı resmi olarak açıklanmayan HTC Rhyme'ın 850TL-1000TL civarında piyasaya sunulacağı tahmin ediliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17726 kez okundu.
30 kişi, toplam 35 yorum yazdı.
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim